Jong bedrijf met jarenlange ervaring

Evert Bouwadvies is in 2015 gestart door Evert van der Berg. Een jong bedrijf dus, maar wel met ruim 37 jaar ervaring en expertise in de bouwwereld.

Van het architectenbureau via de aannemer naar het management van bouwprojecten

Evert is tijdens zijn studie Bouwkunde aan de TU Delft gestart als bouwkundig tekenaar bij een klein architectenbureau. Na enige tijd docent bouwkundig tekenen te zijn geweest, heeft hij vooral bij (grote) bouwbedrijven gewerkt. Daarbij is Evert steeds meer aan de slag gegaan met calculatiewerk en coördinatie van bouwprojecten (aanbestedingen). Uiteindelijk is hij doorgegaan met de directievoering van diverse bouwprojecten. Maar ook haalbaarheidsstudies, ontwerpen en kostenramingen maakt Evert voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren.

Waar anderen stoppen, gaat Evert Bouwadvies door

Wanneer u Evert Bouwadvies inschakelt, kiest u voor een integere, doeltreffende werkwijze. U zult ook merken dat Evert een betrokken en gedreven partner is; een betrouwbare bouwadviseur die in eerste instantie geen ‘dat kan niet’ zal accepteren. Op basis van zijn ervaring kent Evert de mogelijkheden en gaat hij altijd door om voor zijn opdrachtgever het gewenste resultaat te realiseren.

Uitgebreid netwerk garandeert continuïteit

Met de vele jaren ervaring, heeft Evert ook veel relaties opgebouwd. Evert Bouwadvies heeft daardoor de beschikking over een uitgebreid netwerk aan specialisten, zoals tekenbureaus / tekenaars, calculatiebureaus, kostendeskundigen, constructie- en installatieadviseurs en architectenbureaus. Door in samenwerking met deze betrouwbare partners projecten aan te gaan, kan Evert Bouwadvies de continuïteit van ieder project garanderen.

Evert Bouwadvies

Zeilen

In zijn vrije tijd is Evert vaak te vinden op en bij zijn Victoire 822 uit 1982. ’s-Winters klussen en 's zomers varen. In de weekenden op de Zuid-Hollandse en Zeeuwse wateren en in de bouwvakantie langs de Franse kust en de Kanaaleilanden.

Zeilen